Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Doordeweeks voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Normaliter ontvang je de bestelling binnen 2 werkdagen.

Wat als er een fout staat in het adres?

We begrijpen dat je de uitgezochte producten zo snel mogelijk wilt ontvangen. Daarom verwerken we je bestelling zo snel mogelijk. Bij een adreswijziging kun je het beste z.s.m ons een bericht sturen door bijvoorbeeld een reactie te geven op de bestelbevestiging. Zo mogelijk zullen we het adres corrigeren. En anders krijgen we het pakket normaliter terug van de bezorger en sturen we een nieuw pakket toe naar het juiste adres.

Wat als het bestelde product niet naar wens is?

We begrijpen dat misschien het ontvangen producten toch niet helemaal naar verwachting is. Je kunt bij ons dan ook binnen 14 dagen producten naar ons terugsturen – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele verpakking, onbeschadigd). Voor het retourneren van producten kun je het beste contact opnemen met [email protected]

Graag nemen we dan contact met je op om samen te kijken naar een ander product wat beter bij je past! Mocht je geen vervangende producten willen, dan storten we het retourbedrag netjes terug. De kosten voor het retourneren zijn echter wel voor je eigen rekening.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected], of het product retour aanmelden in uw account. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Zie de tabel voor het overzicht van waardevermindering:

Staat/gebruikTeruggaveHerroepingsrecht
Ongebruikt en onbeschadigd100%Ja
Verpakking beschadigd of product licht gebruikt50%Ja
Duidelijke gebruiksporen, incompleet en/of beschadigd0%Nee
Teruggave tabel herroepingsrecht

Uitzondering herroepingsrecht

Bij hygiënische producten of producten met een gezondheidsrisico waar de verzegeling van verbroken is, komt het herroepingsrecht te vervallen. Wanneer de verzegeling van het product nog intact is komt het herroepingsrecht niet te vervallen.